Traditionele Thai yoga massage workshop in Amsterdam

Zondag 22 January 2012

Ervaar de voordelen van traditionele Thai yoga massage, door gebruik te maken van je palmen, vingers, ellebogen, knieën en voeten om je client in yoga stretches te plaatsen en het immuun systeem te verbeteren.

Deze workshop geeft een introductie van traditionele Thai Yoga Massage, een van de vier stromingen van de traditionele Thaise geneeskunde. Behalve leren masseren, leer je ook de theorie van de twee belangrijkste technieken van traditionele Thai massage:

- Zuidelijke techniek, Wat Po – gebaseerd op diepe acupressuur door het volgen van de energielijnen, beinvloed door de Chinese geneeskunde

- Noordelijke techniek, Nuad Bo Rarn – gebaseerd op zachte acupressuur en diepe yoga stretches, asanas, beinvloed door de oudste yoga technieken uit India.

Traditionele Thai yoga massage is een meer dan 2500 jaar oude preventieve en therapeutische massagetechniek die bijvoorbeeld stress vermindert, de bloedcirculatie verbetert, helpt bij RSI, rugpijn, migraine en hoofdpijn, én de flexibiliteit verbetert. Door zachte acupressuur en diepe hatha yoga stretches volgt Thai yoga massage de energielijnen in ons lichaam en geeft het lichaam meer energie. Masseur en client ervaren beiden een meditatieve status.

Geïnteresseerden kunnen de volledige Professionele Thai Yoga Massage cursus volgen. Studenten die de cursussen van Thai Hand volgen, ontvangen diploma’s die goedgekeurd en geautoriseerd zijn door ITM (International Training Massage) School, erkend door het Ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand.

Datum: Zondag 22 januari 2012 van 15.00 to 18.00

Prijs: 20 euro p.p. incl. thee pauze

Locatie: GoYuMe studio, Jan Evertsenstraat 45 – 47, 1057 BN Amsterdam

Deelnemers oefenen op elkaar, je hoeft geen model mee te nemen.

Voor meer informatie kijk op www.thai-hand . com, mail naar info @ thai-hand . com